Днешният ден ще донесе повишение в службата за една от зодиите,

...
Днешният ден ще донесе повишение в службата за една от зодиите,
Коментари Харесай

Риби: Без особени усилия ще реализирате смели идеи

Днешният ден ще донесе покачване в службата за една от зодиите, друга ще се снабди с нов обичан, а трета ще стартира нова работа.

Ето какво вещаят звездите за през днешния ден:

Овен

Противоречията сред Вас и другите хора може да се изострят заради Вашата лична амбициозност и самоувереност. Не е изключено някой да завиди на Вашата храброст и свободолюбие, на огромните Ви връзки или широтата на Вашето мислене. Много е значимо, да не се самозбравите! Вслушвайте се в мнението на другите хора и може да се окаже, че то не е надалеч от истината. Освен това би трябвало да помните, че няма да минете без сътрудници. В връзките си към тях бъдете сдържани, само че обективни, и не минавайте откритите граници в общуването.

Телец

Понякога най-хубавото нещо, което може да извършите е, да не вършиме нищо, изключително когато се отнася за любовта. Ако сте зашеметени от вниманието, което някой Ви оказва, постарайте се, да не го показвате. Ако нещата върват нататък, дори си дайте тип, че нищо не Ви е направило усещане. Сега не е време да ускорявате събитията. Особено не би трябвало да форсирате развиването на нови връзки. Не правете неверния извод, че би трябвало да поощрите този човек или да го зарадвате с позитивен отклик. Позволете му известно време да се повари в личен сос.
 

Близнаци

Ще преуспявате в работи, изискващи освен досетливост, само че и смелост и подготвеност да поемете риск. Тук склонността Ви към разнородни случки се оказва доста подобаваща. Може да предприемете крачки, които да са непредвидени от другите, употребявайки разнородни и истински техники. Емоционалният декор се отличава с натегнатост и ще е доста елементарно да бъдете изкарани от равновесие, а жлаещи да създадат това евентуално ще има, и няма да са малко. Постарайте се да не взимате покрай сърцето си дребните обиди, а и уреждането на разногласията ще отнеме доста време и сили.
 

Рак

Днес може да постигнете доста, единствено че след това, анализирайки събитията на деня, ще сте принудени да признаете, че с някои неща дори не си е заслужавало да се заемате. Ако желаете да избегнете неточности, би трябвало да се ръководите от своя здрав разсъдък, а получените препоръки би трябвало да оценявате сериозно. Внимавайте, с цел да не се окажете жертва на операция. Денят ще Ви донесе нови запознанства, които, за жалост, напълно няма да имат този темперамент, който очаквате: вместо сантиментални връзки, ще Ви предложат делово партньорство, а надеждния съдружник, за който по този начин сте си мечтали, ще бъде единствено нов почитател.
 

Лъв

Настроението Ви през днешния ден ще бъде доста язвително и ехидно, което по самобитен метод ще се отрази на Вашия персонален живот. На Вашия обичан човек ще бъде много мъчно да хване вълната на настроението Ви, само че в случай че въпреки всичко успее, вечерта ще бъде незабравима.
 

Дева

Най-добрият Ви другар през днешния ден ще се окаже и най-хубав асистент при решение на любовните проблеми. Той ще Ви посъветва, ще Ви изслуша, и дори е изцяло допустимо, по някакъвв метод да се опита да покаже на обекта на Вашите въздишки, възприятията Ви. Ако намирате последното за несвоевременно, най-добре ще бъде незабавно да прдупредите приятеля за това. За всеки случай...
 

Везни

Благоприятен ден за професионална активност, фамилни работи и решение на финансови въпроси. Възможно е неголямо издигане в службата, както и поява на нови благоприятни условия и забавни оферти. Вашата нерешителност ще помогне да се заобиколят подводните камъни и клопките, заложени от недоброжелатели. Отдавнашен спор ще се реши във Ваша изгода. По-сложна обстановка се обрисува в персоналния Ви живот. В сантименталният живот през днешния ден няма място за отстъпки и взаимни отстъпки, а всеки ще се пробва да реализира своето непременно. Роднините и членовете на фамилията няма да са доста деликатни към Вас, и може да не помнят за някаква молба, или да пренебрегват значима информация. Поемете контрола над ставащото.
 

Скорпион

Трябва да сте подготвени за съществени тествания. Денят е обвързван с компликации и загуби, повреждане на деловите връзки и проблеми в общуването с околните. Всички неприятности ще Ви се струпат едновременно, и напълно естествено, при такива условия е мъчно да се резервира успокоение. Само че Вие (както всеки различен Скорпион) няма да изпуснете да измененията обстановката към по-добро. Или най-малко ще се опитате.... Възможно е възобновяване на някакви отдавнашни връзки и връзки, както настоятелен, по този начин и персонални. Може да диктувате своите условия, само че не би трябвало да се увличате и да прекалявате - репутацията на тиранин в този момент напълно не Ви е нужна!...
 

Стрелец

Доста дълго време сте успявали доста елементарно да се справяте с всичко. В ръцете си сте имали и силата, и всичките нужни запаси. Хората виждат във Вас задоволително рисков съперник. Само че Вие желаете от живота повече и единствения метод да го постигнете е, да излезете от своя ъгъл и да се заемете с мечтаното. Дори и да не изпадате с възторг от мисълта да запретнете ръкави и да се поизпотите, отново би трябвало да го извършите. Усилията Ви ще доведат до удивителни резултати.
 

Козирог

Денят ще бъде най-удачен за Козирозите-бизнесмени, тъй като уговорените през днешния ден покупко-продажби ще им дадат опция за разширение на бизнеса. Истината е, че за тази цел ще се наложи да предприемете много рискована крачка, само че ще намерите опция да се подсигурите по някакъв метод. Не се опасявайте от взимането на ексцентрични решения – непотребният консерватизъм единствено би стеснил Вашите хоризонти.
 

Водолей

През този ден ще бъдете прекомерно чувствителни. Постарайте се да попадате пред очите на колкото се може по-малко хора, и за нищо не света не влизайте в разногласия. Няма да е във Ваша изгода...
 

Риби

Време е да се концентрирайте върху работата си: професионалните триумфи дават обещание да бъдат в действителност грандиозни. Днес без особени старания ще оставите обратно съперниците си, ще реализирате смели хрумвания и ще получите това, към което от дълго време сте се стремили. Възможно е приемане на премия за по-рано свършена работа или подписване на съглашение, което единствено по себе си ще значи, че Вашите старания не са отишли на вятъра. Сега по-малко от нормалното сте склонни да отделяте внимание на обкръжаващите, само че все пак прочувственият декор е удобен. За благополучие това няма да бъде възприето като безразличие или пренебрежителност, а към държанието Ви околните ще се отнесат с схващане.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР